Klass

Aici gasiti tema concursului sponsorizat de Klass in format PDF!

Aici gasiti informatii suplimentare pentru concursul sponsorizat de Klass

Formular inscriere!

Registration form! (eng)

Semnalistica reimprospateaza memoria si extinde efortul altor mijloace de publicitate. De aceea, incepand cu anul 1992, ne-am perfectionat continuu si am devenit un reper al istoriei publicitatii in Romania, punand totodata bazele unei noi forme de comunicare.

Reclame luminoase – un termen generic ce ascunde in spatele sau o multitudine de repere / tehnologii / materiale / echipamente specifie domeniului: litere volumetrice, casete luminoase, catarge, POSM, totemuri, unipol-uri, prolite-uri, folie electroluminiscenta, panouri tip edgelight, panouri afisare cu LED, roof top / serigrafie, termoformare prin vacuumare, debitare laser, sudura, print digital indoor-outdoor, confectii metalice, sisteme electronice de control dinamica / alucobond, alama, inox, sticla, stiplex, LED, tub cu gaz spectral, Plexiglas, aluminiu / router, waterjet, sudura in argon, masina de vacuumare, laser.

Amenajari fatade: sticla, alucobond, Trespa, LED screen.

Semnalistica indoor: elemente horeca, profile afisaj vitrine, profile afisaj perete.

Servicii: autorizare amplasamente outdoor, design si grafica publicitara, project management, consultanta si proiectare de specialitate, locatii outdoor.

Daca am acoperi toata aceasta gama de produse si servicii, ne-am considera limitati. Este un bagaj minim care se gaseste in atelierele noastre si care reprezinta punctul de pornire in demararea fiecarui proiect. Atata timp cat mix-ul ingredientelor de mai sus nu are limite si tine de imaginatia si priceperea noastra sa gasim varianta optima fiecarui client, nu ezitati sa ne provocati cu noi proiecte.

www.klass.ro