Stiri

 1. Zsolt Rudnyanszky, președintele APIIP – Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate descrie care sunt resorturile care au stat la baza deciziei de lansare a concursului East Academy Awards.Click aici pentru tot articolul…Urmariti inregistrarea emisiunii Business On Air de la RFI sustinuta de Constantin Rudnitchi si invitatii sai Zsolt Rudnyanszky si Matius Ichim.emisiune RFI
 2. Incepand din 7 iulie, pe radio RFI Romania se va difuza de trei ori pe zi timp de sapte zile, spotul evenimentului EAST ACADEMY AWARDS  https://youtu.be/qAiHIPqOIO0Trebuie să visăm, să povestim, să prelucrăm și, în final, să concretizăm!”Arh. Dorin Stefan.Articolul din revista Zepelin il puteti gasi aici.
 3. Organizatorii East Academy Awards isi anunta bilantul la 33 de zile de la lansarea concursului.
 4. Asculta un podcast cu Florin Rosoga si MATIUS intr-un interviu care esentializeaza… 
 5. Marius Buiculescu, despre branding personal și oportunitățile unui CONCURS
 6. Ti-ar prinde bine 2000 de euro?EAST ACADEMY AWARDS permite candidatilor inscrierea in concurs a doua proiecte premiate fiecare cu cate 1000 de euro. Daca esti arhitect, grafician, designer, fotograf sau pur si simplu talentat, inscrie-te la maxim doua sectiuni din cele cinci prezentate pe site-ul concursului in capitolul BRIEFING.
 7. Loredana Gaspar, profesor la Unversitatea Nationala de Arte ‘’George Enescu’’ din Iasi va fi al patrulea membru in juriul care desemneaza premiantii. Suntem onorati!
 8. MARIUS și MATIUS gestionează concursul EAST ACADEMY AWARDS destinat arhitecților și creativilor din advertising. Un concurent poate câștiga până la 2000 de euro. Miza este contextualizată pe site-ul oficial www.eastacademy.eu
 9. Andrei Borțun, fondator The Institute – Galeria Industriilor Creative din Romania, va face parte din juriul final care stabileste premianti. Suntem onorati!
 10. Petre Brumă – Print Production Director la MCCANN ERICKSON, va face parte din juriul care stabilește premianții fiecărei secțiuni.Lucreză în publicitate de aproape 20 de ani și a parcurs toate specialitățile din producția publicitară. Suntem onorați!
 11. Cariera Creativilor - Dialog între MARIUS și MATIUS despre condiția arhitectului și creativului în relația cu producția publicitară. Citeste articolul din revista CARIERE. link 
 12. THE Institute – Galeria industriilor creative din Romania, recomanda concursul nostru… https://goo.gl/S9fYA6 
 13. DIALOG interviu intre Marius Buiculescu și Petre Brumă. 
 14. DIALOG interviu între Marius Buiculescu și Andrei Borțun
 15. DIALOG interviu între Marius Buiculescu și Constantin Goagea 
 16. Va invitam la finala EAST ACADEMY AWARDS. In perioada 26 – 29 septembrie, toate proiectele nominalizate pentru finala vor putea fi vazute si analizate la Print & Sign 2017, inelul doi, stand 330. 
 17. DIALOG interviu între Marius Buiculescu și Radu Pârlog. 
 18. Dialog interviu între Marius Buiculescu și Ionuț Radu. 
 19. Dialog interviu între Marius Buiculescu și Lavinia Pop. 
 20. Interviu cu Gabriela Postole - câștigătoarea concursului EAST ACADEMY AWARDS 2017 secțiunea retail Shop in Shop – Master Graphic Media. 
 21. Dialog interviu între Marius Buiculescu și Arh. Florin Botea.
 22. Dialog interviu între Marius Buiculescu și Laurențiu Chiriță.
 23. Dialog interviu între Marius Buiculescu și Arh. Diana Andrei.

 24. Dialog interviu între Marius Buiculescu și Daniel Sibiceanu.
 25. Dialog interviu între Marius Buiculescu și Silviu Papuc.